Att välja fristående hotell eller en stor hotellkedja?

Det stora valet av hotell kommer givetvis att ligga i vad som finns på hotellet du ska välja samt vilket pris du får betala. Det finns dock de som är mycket kräsna i sina val av hotell. I det fallet kanske det inte spelar någon roll hur mycket ett hotell erbjuder och vilket pris det än är på denna service. Det kan helt enkelt vara så att de väljer en stor hotellkedja för att de har förtroende för denna och har besökt den på massor med olika platser tidigare. Är de då nöjda med den service och de rum de får från den stora hotellkedjan kommer detta att fortsätta vara det naturliga valet.

I andra fall finns det de som aldrig bryr sig om det är en stor kedja av hotell som de bokar sitt boende hos, eller om det är ett fristående hotell. Här är det de som vill uppleva nya saker och deimages (15) som är lite mera äventyrslystna av sig. Detta kan naturligtvis vara både en fördel och en nackdel, beroende på att du inte riktigt vet om det kommer att bli ett boende som passar dig eller inte. Hur som helst brukar de flesta hotell med goda recensioner vara helt okej att bo på.

Är du den som inte har alla de krav på att allt varje gång måste ge dig samma upplevelse som du är van vid, kan alternativet att boka hotellrum på olika fristående hotell varje gång vara det som verkligen ger dig alla de härliga upplevelser du söker i livet. Är det så att du vill vara säker och alltid få samma goda service och träffa den personal som du är van vid, väljer du i så fall en stor hotellkedja som alltid har samma standard världen över. Valet är fritt och det är det som gör ett boende på hotell spännande för alla.

dualshock