Nya hotell med häftig design

Kreativa hotellentreprenörer världen över skapar hotell för de som vill ha en unik hotellvistelse. Det mesta verkar vara möjligt och vem kunde ana för några år sedan att man skulle kunna bo på hotell under havsytan, hotell som är byggda av is eller av sandblock. För dig som redan har provat på att bo på hotellrum uppe i träd eller gamla värdshus där det spökar finns många andra valmöjligheter för att upptäcka något nytt. Om du aldrig fick sova på en höskulle när du var barn har du chansen att göra det i Holland där det finns en farm som erbjuder denna typ av boende.

shutterstock_367710983Utsikten är viktig för de flesta

Vad du än väljer för boende för din semester är det viktigaste att du får en upplevelse som uppfyller dina förväntningar. För någon kan det vara att känna sig som ett med naturen medan det för en annan är att kunna dricka sitt morgonkaffe och samtidigt njuta av Medelhavets soluppgång. Många av de nyaste hotellen använder sig av skräddarsydda lösningar för fönster eftersom det är en viktig del av upplevelsen. Vid hotellbokningar finns för det mesta önskningar om utsikt mot antingen berg eller hav. På Kakslautten Igloo West Village som ligger i finska Lappland kan du bo i igloo gjord av glas och uppleva det fantastiska norrskenet.

Destination med många lyxhotell

För dig som vill bo lyxigt i Dubai finns många val. Här byggs hela tiden nya hotell och det ena är lyxigare och häftigare än det andra. Palazzo Versace är ett av stadens nyaste modemärkes-hotell. Palatsliknande och med anlagda trädgårdar är hotellet ett arkitektoniskt mästerverk. Alla möbler och tyger är tillverkade av Versace. Venu Bluewaters Hotell är ett projekt som kommer att slutföras under 2017. Bluewaters Island är en blivande konstgjord ö och hotellet kommer att ha 300 rum och lägenheter med all tänkbar komfort. Hotellet kommer att ligga nära det största pariserhjulet i världen.

dualshock