Världens dyraste hotellrum

Det dyraste hotellrummet i världen hittar du hos Palms Casino Resort i Las Vegas. Det är ett hotellrum på totalt två våningar som designats av den världsberömde konstnären Damien Hirst.

Det är svårt att få till samma lyxiga känsla du får på ett hotell hemma, men du kan i alla fall komma nära. Ett sätt att få en lyxigare känsla hemma är att börja med detaljerna. Hos Buildor hittar du i princip allt du behöver för att rusta upp hemmet. Bland annat har de fina dörrar från en mängd olika kända varumärken. Det bästa av allt är att du får stora order snabbt levererade direkt hem. Du kan med andra ord sköta alla inköp online, sedan behöver du bara vänta ett litet tag innan du kan sätta igång med projektet.

Om du vill bo i världens dyraste hotellsvit får du vara beredd att gräva djupt i plånboken. En natt i rummet kostar ungefär 930 000 kr! För den summan får du bo i en svit på ungefär 830 kvadratmeter i totalt två våningar. I sviten finns två sovrum, massagerum, gym, pool och alla andra tänkbara bekvämligheter. Från rummet har du dessutom utsikt över hela Las Vegas samt att du kan roa dig med att titta på två konserverade hajar som flyter runt i en tank mitt i hotellrummet.

dualshock